• گیلان ، لاهیجان ، شیشه گران،بهشتی9،ساختمان بهشت،طبقه 2، واحد 3 و 4
  • تلفن تماس :  7 الی 01341219506 | 09021453930
  • شنبه - پنجشنبه   8 صبح - 21 شب

تفاوت پی آر پی و مزوتراپی مو

از مواردی که روی ظاهر ما بسیار تاثیرگذار است مو و حالت آن می باشد که افراد بسیاری به دلایل مختلف ممکن است دچار کم پشت شدن مو شوند. این اتفاق برای هیچکس خوشایند نیست و باعث کاهش اعتماد به نفس و آزردگی خاطر می‌شود.

روش‌های نوینی به وجود آمده تا کسانی که موهای خود را از دست داده‌اند بتوانند با استفاده از آن‌ها موهای خود را بار دیگر به دست آورند. از جمله این روش‌ها می‌توان به پی آر پی مو و مزوتراپی مو اشاره کرد ولی سوالی که برای بسیاری از مراجعه کنندگان به وجود می‌آید، آن است که تفاوت پی آر پی مو و مزوتراپی مو چیست که با توجه به همین موضوع در این مقاله قصد داریم، توضیح کاملی درباره این دو روش بدهیم.

 

پلاسما تراپی یا پی آر پی چیست؟

پلاسما تراپی یک روش پزشکی طبیعی و غیر جراحی است که از آن برای درمان ریزش یا نازکی تارهای مو استفاده می‌شود. در این روش ابتدا مقداری خون از بیمار گرفته می‌شود و سپس از طریق سانتریفیوژ، پلاکت‌ها و پروتئین‌های فاکتور رشد مانند اپیدرمال، اندوتلیال عروقی و … از خون جدا شده و برای تزریق آماده می‌شوند.

قبل انجام تزریق به محل مورد نظر کرم بی حس کننده زده می‌شود تا بیمار درد کمتری را احساس کند، سپس پوست سر با میکرونیدلینگ الکتریکی یا مکانیکی تحریک می‌شود تا فرایند جراحی آغاز شود. تزریق پی آر پی از طریق وسیله‌ای به نام مزوگان انجام می‌شود که با استفاده از آن می‌توان مقدار و عمق تزریق را با دقت بالایی تنظیم کرد.

تزریق فاکتورهای رشد آزاد شده از پلاکت‌ها باعث کاهش فولیکول‌های مو می‌شود و در نتیجه افزایش جریان خون در پوست سر را به همراه دارد که زمینه را برای رشد سلول‌های جدید فراهم می‌آورد. به طور کلی پلاسمای غنی از پلاکت فولیکول‌های مو را در فاز رشد نگه می‌دارند و به همین ترتیب باعث ضخامت و افزایش طول موها می‌شوند.

پلاسما درمانی در کمترین حالت سه مرتبه برای بیمار تجویز می‌شود که میان آن باید حداقل دو تا چهار هفته فاصله وجود داشته باشد. پس از پایان درمان بیمار می‌تواند شاهد تراکم و ضخامت موهای خود بوده و زیبایی آنها را به دست آورد.

 

مزیت های پی آر پی

۱. نداشتن عوارض، حساسیت و عفونت به دلیل استفاده از خون خود بیمار
۲. هزینه کمتر نسبت به سایر روش‌های تقویتی
۳. قابل انجام در نواحی مختلف بدن
۴. درد کم و ماندگاری طولانی
۵. موثر در بانوان و آقایان
۶. نداشتن محدودیت سنی
۷. جلوگیری از ریزش و درمان ریزش مو
۸. جوانسازی و تحریک سلول‌های پوست سر
۹. موثر در سرعت بخشیدن به رشد مو در ریزش سکه‌ای مو
۱۰. مناسب برای افرادی که در فرق سر موهای کم پشتی دارند و پیوند مو برای آن‌ها گزینه مناسبی نیست.

 

مزوتراپی برای مو چیست؟

مزوتراپی یک روش غیر جراحی بوده که به منظور کاهش ریزش مو از آن استفاده می‌شود. در این روش مایع مغذی که حاوی ویتامین‌ها، فاکتورهای مسدود کننده دی هیدروتستوسترون و مواد معدنی به لایه مزودرم یا همان لایه میانی پوست سر تزریق می‌شود و از این طریق رشد موها تحریک شده و از ریزش آن‌ها جلوگیری خواهد شد. به منظور تزریق این مایع از سوزن تزریق استفاده می‌شود تا بیمار کمترین میزان درد را احساس کند.

این ترکیب جریان خون را در اطراف فولیکول‌ها ضعیف یا غیر فعال می‌کند و کلاژن سازی را تحریک و فعال کرده و متابولیسم سلول‌ها را بالا می‌برد. همچنین باعث می‌شود تا ویتامین‌ها و مواد معدنی که با افزایش سن از دست رفته‌اند به پوست سر بازگردند که نتیجه تمامی این تاثیرات رشد مو را به همراه دارد.

معمولا یک دوره کامل چه مزوتراپی مو و چه مزوتراپی صورت شامل هشت جلسه تزریق است که میان هر جلسه حداقل باید یک هفته فاصله باشد و از جلسه پنجم به بعد نیز بیمار می‌تواند شاهد تاثیرات این روش درمانی باشد. این روش درمان ریزش مو با بوتاکس مو که در مراکز زیبایی انجام می شود متفاوت است.

 

مزیت‌های مزوتراپی مو

۱. مدت زمان کوتاه اجرای مزوتراپی
۲. دردناک نبودن
۳. ایمن و ساده بودن
۴. عدم نیاز به رعایت اصول و نکته خاصی قبل از مزوتراپی

 

عوارض جانبی مزوتراپی

هرچند عوارض جانبی حادی برای مزوتراپی وجود ندارد، اما متداول‌ترین عارضه که در برخی از بیماران به وجود می‌آید کبودی پوست سر است که پس از گذشت یک هفته بهبود پیدا می‌کند.

 

مقایسه پی آر پی مو با مزوتراپی

پی آر پی مو نسبت به مزوتراپی روش محبوب‌تر و پرطرفدارتری است زیرا همانطور که اشاره شد با توجه به اینکه در این روش از بدن بیمار خون دریافت می‌شود، عوارض آن کمتر است و میزان اثربخشی این روش نیز بیشتر خواهد بود. نکته بعدی در مقایسه این دو روش درمانی آن است که مزوتراپی در زمان کوتاه‌تری و حدود نیم ساعت انجام می‌شود ولی prp به یک ساعت زمان برای انجام نیاز خواهد داشت.

تعداد جلسات انجام پی آر پی مو با توجه به نیاز هر فرد متفاوت است ولی در مزوتراپی به حداقل هشت تا ده جلسه تزریق نیاز است و به همین دلیل مزوتراپی در بازه زمانی طولانی‌تری انجام می‌شود.

از دیگر مزیت‌های پی آر پی نسبت به مزوتراپی آن است که این روش بدون هیچ دردی انجام می‌شود و بیمار می‌تواند بدون نیاز به استراحت فعالیت‌های روزمره خود را انجام دهد.

همچنین باید اضافه کرد که روش درمانی پی آر پی بدون محدودیت سنی انجام می‌شود و با توجه به اینکه از خون خود فرد برای درمان استفاده می‌شود، هیچ گونه بیماری واگیرداری فرد را تهدید نمی‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *