مزوتراپی مو چیست؟
مزوتراپی چیست؟ مزوتراپی (Mesotherapy)، تزریق داروی خاص (مانند ویتامین، آنزیم یا هرمون)، در محل مورد نظر است. از مزوتراپی، برای اهداف مختلفی استفاده می شود. به عنوان مثال، برای تقویت مو (چه بعد از کاشت مو، چه به طور معمولی) یا جوانسازی، کشش پوست یا از بین بردن چربی ها از مزوتراپی استفاده می شود. این روش، اول بار توسط دکتر مایکل پیستور (Michel Pistor) در سال ۱۹۵۲ در فرانسه ابداع و مورد استفاده قرار گرفت.
با استفاده از روش مزوتراپی مو مقادیر کافی از دارو ها و مواد تقویت کنندهی رشد مو در محل ریشهی مو تأمین می شود. در هیچ روش درمانی دیگری نمی توان اینگونه مواد مغذی را در محل و دقیقاً به مقدار کافی به ریشه مو رسانید. نتایج حاصل از مزوتراپی برای مو بسیار سریع حاصل می شود و می توان به صورت اختصاصی برای هر فرد ترکیب دارویی خاصی بر اساس وضعیت عمومی و علت ریشه ای ریزش مو تزریق کرد.
مزوتراپی مو برای چه افرادی مناسب است؟
تمام افرادی که دچار ریزش مو هستند و یا تار مو های نازکی دارند که نیازمند تقویت باشد می توانند از خدمات مزوتراپی مو بهره ببرند. افرادی که نسبت به درمان های هورمونی مانند ماینوکسیدیل حساسیت دارند و یا وقت و حوصلهی کافی برای استفادهی روزانه محلول ها را ندارند از روش های جایگزینی مانند مزوتراپی برای مو، بهتر و سریعتر نتیجه می گیرند.
نتایج مزوتراپی مو :
مزوتراپی برای مو روش کاملاً بی خطر و ایمن است و به همین دلیل در سراسر دنیا از محبوبیت زیادی برخوردار گشته است. برای انجام آن نیازی به استفاده از داروهای بیهوشی نیست و بدون درد و ناراحتی انجام می شود. مزوتراپی، می تواند یکی از روش های درمانی کمکی برای آلوپسی آره آتا (Alopecia Areata) باشد. در این صورت، کورتون، به روش مزوتراپی، در محل مورد نظر تزریق می شود. انتظار می رود موهای آسیب دیده با این روش به سرعت درمان شوند و هم چنین از پیری زودرس موها نیز جلوگیری شود. روش مزوتراپی مو سبب تحریک رشد موها شده و مشکلات پوست سر از قبیل چربی زیاد و شوره را نیز درمان می کند.
تاثیر مزوتراپی بر رشد مو در نواحی دیگر بدن :
مزوتراپی در واقع روشی است که در آن ویتامین ها، آنزیم ها، هورمون ها و عصاره های گیاهی در نقاطی از بدن تزریق می شود. گاهی این تزریق به منظور رشد بیشتر موها و گاهی با اهداف دیگر انجام خواهد شد. خدمات مزوتراپی گاهی برای رشد موهای سر و گاهی برای رشد موهای ابرو ارائه می شوند. با تقویت موهای ابرو به وسیله انجام مزوتراپی می توان از کاشت ابرو صرف نظر کرد. آقایانی که تمایل به تقویت و پرپشت کردن ریش و سبیل دارند نیز می توانند از روش مزوتراپی بهره ببرند. توصیه می شود پیش از اقدام به کاشت ریش و سبیل یکبار مزوتراپی را امتحان کنند.
مزوتراپی مو برای چه افرادی مناسب نیست ؟
خانم های باردار، بیماران قلبی، افرادی که مبتلا به سرطان های پیشرفته هستند، افراد دارای سوابق آلرژی شدید، افرادی که داروهای ضد انعقادی مصرف می کنند و افرادی که دیابت کنترل نشده دارند باید از انجام مزوتراپی برای موها پرهیز نمایند.
مزوتراپی مو و کاشت مو چه تفاوتی دارند؟
انتخاب روش درمانی برای ریزش مو با شناخت علت ریشه ای ریزش انجام می گیرد. آن چه مشخص است، این است که روش مزوتراپی برای ریزش موی انروژنیک یا ارثی پاسخگو نیست و افرادی که دچار این عارضه هستند باید از روش کاشت موها استفاده کنند، اما می توانند در کنار آن از مزوتراپی نیز بهره ببرند.
کاربردهای درمانی مزوتراپی مو :
مزوتراپی نوعی تزریق زیرجلدی یا زیرپوستی است که بسته به نوع داروها و مواد استفاده شده در آن میتواند کاربردهای مختلفی داشته باشد. از جمله کاربردهای مزوتراپی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- درمان سلولیت
- از بین بردن چربیهای موضعی
- درمان چربی پلک و لیپوم
- جلوگیری از ریزش مو و درمان آلوپسی
- جوانسازی پوست (برطرف کردن چین و چروکها، سفت کردن پوست و لیفت)
- درمان لکهای پوستی
- اصلاح انحناهای سطحی (کانتور) بدن
- برطرف کردن جای زخم و اسکار
اثرات و فواید مزوتراپی مو :
مزوتراپی برلایههای مختلف پوستی مانند اپیدرم، لایه میانی و بافت پیوندی و همچنین سیستم گردش خون، سیستم ایمنی و سیستم عصبی-حسی ناحیهی تزریق اثر میگذارد. برای بسیاری از انواع آلوپسی، مزوتراپی مو درمانی موثر و اثبات شده است. اثرات مزوتراپی را میتوان در فهرست زیر خلاصه کرد:
بهبود خونرسانی : در فرمول بسیاری از محلولهای مزوتراپی، داروهای اتساع دهندهی عروق وجود دارد که موجب افزایش گردش خون بافتی میشود.
غذارسانی به بافت پوست و فولیکولها : در ترکیب داروی تزریقی مزوتراپی از انواع ویتامینها، آمینواسیدها و مواد معدنی استفاده میشود.
جلوگیری از فرآیند تحلیل رفتن فولیکولها : باعث افزایش قدرت و بهبود حالت موها میشود.
تنظیم ترشح چربی پوست: داروهای به کار رفته در مزوتراپی ترشح غدد سباسه را کنترل میکنند.
بهبود اثرات سایر روشهای درمانی : از مزوتراپی میتوان به عنوان روش درمانی مکمل برای درمانهای ریزش مو، تزریقات استروئیدها، مراقبتهای عمومی مو و … استفاده کرد.
مفید برای بهبود نتایج کاشت مو : از مزوتراپی میتوان در سه حالت استفاده کرد:
قبل از کاشت: برای بهبود خونرسانی به پوست سر
بلافاصله بعد از کاشت: برای درمان ادم یا ورم
مدتی بعد از کاشت: برای التیام بهتر زخمها و همچنین تقویت گرافتها
مراقبت های بعد از مزوتراپی
- تا ۲۴ ساعت بعد از جلسهی درمانی از ماینوکسیدیل، داروهای تقویت مو، مواد آرایشی و حالت دهندهها استفاده نکنید.
- تا ۸ ساعت بعد از مزوتراپی سر خود را نشویید و دوش نگیرید. از روز سوم میتوانید حمام بروید. در هفتهی اول بیش از ۱۵ دقیقه در حمام نمانید و از آب گرم استفاده نکنید. این موارد میتوانند باعث کبودی شوند. تا دو روز بعد از جلسهی درمانی ورزش نکنید. ورزش باعث تعریق و خروج محلول مزوتراپی از پوست میشود.
- آب و مایعات فراوان بنوشید.
- اگر در پوست خود برآمدگیهایی مشاهده کردید، احتمالاً به این معنی است که نسبت به محلول مزوتراپی حساسیت داشتهاید. در این صورت با کلینیک تماس بگیرید.
- تا ۲۴ ساعت از مصرف داروهای ضد التهابی (مثل آسپیرین و ایبوپروفن) و ویتامین E خودداری کنید. مصرف استامینوفن بلامانع است.
کلینیک زیبایی میها واقع در لاهیجان با بروزترین خدمات مراقبت و زیبایی پوست و مو در خدمت شما میباشد.
شماره تماس
01341219506-7
09113405504
09021453930