میکرونیدلینگ برای کلاژنسازی پوست است که به صورت موازی باعث جوانسازی، سفتی پوست، کاهش هایپرپیگمانتاسیون، کاهش اسکار، کاهش چین و چروک پوست و… به صورت همزمان در همان جلسات درمان شده و نیاز به راهکار جداگانه برای مشکلات متعدد ندارد، در عین حال در زمان قابل قبول و با حداقل عوارض یا بدون عوارض ما را به هدف میرساند بعلاوه میکرونیدلینگ به عنوان یک روش مؤثر دارورسانی نیز بسیار کارآمد است.
میکرونیدلینگ چیست و چه تاثیری در جوانسازی دارد؟
میکرونیدلینگ به صورت القای کلاژنسازی در پوست به روش مکانیکال تعریف میشود. این تعریف بسیار مختصر و مفید است ولی بسیاری از مفاهیم را در خود نهفته دارد. در واقع میکرونیدلینگ با ورود و خروج سوزن به پوست باعث به راه افتادن پروسه التهابی و هدایت بافت پوست به سمت ترمیم و بازسازی خود گردیده که ماحصل آن ایجاد بافت جدید با ظاهر بهتر و عملکرد پویاتر خواهد بود.
میکرونیدلینگ، که به عنوان القاء کلاژن جلدی (PCI) یا کلاژن درمانی نیز شناخته میشود، برای اولین بار در سال 1990 به عنوان روشی نوین برای رفع مجدد تخریب بافت لیزر در مواجهه با پوست ظاهر شد. میکرونیدلینگ از ایجاد زخم در اثر نفوذ سوزن برای افزایش فرآیند بازسازی استفاده مینماید. روش PCI سبب ایجاد زخم در لایه اپیدرم شده و در عین حال زخم باز بر روی پوست ایجاد نمینماید، در نتیجه زمان مورد نیاز برای مرحله بهبود زخمها نسبت به روش های لیزر یا ابریژن کوتاهتر است.
موارد منع انجام میکرونیدلینگ چیست و بر چند نوع است؟
– موارد منع دائم
- واکنش های آلرژیک به مواد مورد استفاده
- بیماری های پوستی (مانند کلوئید، کهیر و …)
- سرطان پوست
- مشکلات گردش خون
- هموفیلی
- مصرف کومارین ها یا دیگر داروهای ضدانعقاد خون
- دیابت
- صرع
- بیماری های مربوط به سیستم ایمنی بدن
– موارد منع موقت
- سرما خوردگی
- عفونت های تب زا یا بیماری های عفونی
- مصرف الکل یا مواد مخدر
- مصرف آنتی بیوتیک ها
- بارداری و شیردهی
- تبخال
- ورم ملتحمه
- پس از انجام جراحی زیبایی (توصیه می شود حداقل یک سال بین جراحی زیبایی و میکرونیدلینگ فاصله باشد).
- پس از شیمی درمانی یا پرتودرمانی (توصیه می شود حداقل ۸ ماه بین شیمی درمانی یا پرتودرمانی با میکرونیدلینگ فاصله باشد).
- پس از انجام IPL یا لیزر درمانی، میکرودرم ابریژن یا درمان با استفاده از اسیدهای میوه (توصیه می شود حداقل یک هفته بین این درمان ها با میکرونیدلینگ فاصله باشد).
مزایای میکرونیدلینگ نسبت به میکرودرم ابریژن
برخلاف میکرودرم ابریژن که هدف، حصول تخریب بافت اپیدرم میباشد، در میکرونیدلینگ فقط می خواهیم کانال های عمودی ایجاد کنیم بدون اینکه این کانال ها ارتباط افقی با یکدیگر داشته باشند. هرگونه ارتباط افقی این کانال ها با یکدیگر به معنی ایجاد تخریب بافت اپیدرم خواهد بود.
این ارتباط افقی میتواند ناشی از ضعف قدرت موتور دستگاه نیدلینگ در سرعت ورود و خروج نیدلها و عدم امکان تنظیم این سرعت با سرعت حرکت هندپیس بر روی پوست باشد و یا اینکه فشار دست بر روی پوست مانع امکان حرکت آزاد نیدل بر پوست و در نتیجه اختلال ورود و خروج نیدل به صورت عمودی بر پوست را به دنبال خواهد داشت.
عوارض جانبی در میکرونیدلینگ چیست
همانند تمام درمان ها، میکرونیدلینگ برای کلاژنسازی پوست نیز ممکن است عوارض جانبی در پی داشته باشد، اما این عوارض معمولاً ۷۲ ساعت پس از درمان رفع خواهند شد.
این عوارض عبارتند از:
- قرمزی و تورم: در طول روز های اول پس از درمان ممکن است تورم و قرمزی در پوست ایجاد شود. دلیل این امر آن است که نفوذ سوزن به داخل پوست باعث ایجاد کانال های بسیار ریز در پوست شده که طی فرایند بهبود پس از درمان برطرف خواهند شد. زخم های کوچک ایجاد شده بلافاصله بسته شده و حدود ۳ ساعت پس از درمان می توان از لوازم آرایشی استاندارد استفاده نمود.
- کلوئید: اگر پوست بیمار مستعد کلوئید سازی باشد، زخم های بسیار ریزی که حین درمان در پوست ایجاد می شود ممکن است منجر به بروز کلوئید در پوست گردد.
- هایپرپیگمنتیشن: در صورت قرار گرفتن در معرض آفتاب پس از درمان، ممکن است هایپرپیگمنتیشن ایجاد شود، اگرچه احتمال آن بسیار کم است. استفاده از کرم ضدآفتاب با SPF بالای 30 می تواند از بروز آن جلوگیری کند.
- تبخال: در صورتی که بیمار سابقه تبخال داشته باشد انجام میکرونیدلینگ ممکن است باعث ایجاد این ضایعه شود. استفاده از داروهای پیشگیری کننده (ضد تبخال) می تواند در جلوگیری از بروز آن مؤثر باشد.
- هماتوم (کبودی)
- التهاب
- خارش و درد خفیف
کلینیک زیبایی میها وقاع در لاهیجان با بروزترین خدمات مراقبت و زیبایی پوست و مو در خدمت شما میباشد.
شمراه تماس
01341219506-7
09113405504
09021453930