• گیلان ، لاهیجان ، شیشه گران،بهشتی9،ساختمان بهشت،طبقه 2، واحد 3 و 4
  • تلفن تماس :  7 الی 01341219506 | 09021453930
  • شنبه - پنجشنبه   8 صبح - 21 شب

کاندید مناسب لایه برداری یا پیلینگ پوست

لایه برداری پوست به فرآیندی گفته می‌شود که در آن سلول‌های مرده از سطح پوست برداشته می‌شوند. به طور کلی این کار به صورت فیزیکی یا شیمیایی انجام می‌شود. در روش‌های مختلف لایه برداری مکانیکی پوست، با شیوه‌های خاصی سطح پوست را ماساژ می‌دهیم تا سلول‌های مرده به شکل سایشی از روی پوست کنده شوند. در روش پیلینگ شیمیایی، به کمک لایه بردارهای شیمیایی اتصال سلول‌های مرده به پوست را شل می‌کنیم تا از سطح پوست جدا شوند.

کاندید مناسب لایه برداری یا پیلینگ پوست

با اینکه لایه‌برداری روشی بدون جراحی و مطمئن برای رفع چین و چروک‌های پوست و عارضه‌های دیگر پوستی است اما انجام آن به همه افراد توصیه نمی‌شود. برای مثال اگر شما دارای چین و چروک‌های عمیق هستید بهتر است برای رفع مشکلات پوستی، روش‌های درمانی دیگر مانند تزریق ژل یا تزریق بوتاکس را به جای چندین جلسه پیلینگ انتخاب کنید. پزشک با مشاوره شخصی که پس از معاینه پوست به شما می‌دهد می‌تواند بهترین راه را برای ترمیم و درمان مشکلات پوستی به شما توصیه کند.

گاهی اوقات به تشخیص پزشک معالج شما برای التیام پوست نیاز به وقفه ای بین جلسات درمانی می باشد به خصوص بعد از لایه‌برداری متوسط یا عمیق، شما نیاز به زمان دارید. برای لایه‌برداری عمیق شیمیایی لازم است به مدت دو تا سه هفته در خانه پوست شما احیا شود.

بهترین زمان لایه برداری پوست چه زمانی است؟

بهترین فصل برای انجام لایه برداری پوست یا پیلینگ، پاییز و زمستان یا اوایل بهار می باشد. زیرا اشعه خورشید از نفوذ کمتری برخوردار است و با توجه به اینکه دوره ترمیم و بازسازی سلول های پوستی یک ماه است. البته مراقبت پوست در فصل پاییز هم باید مورد توجه قرار گیرد. برای جوانی و طراوت مداوم پوست، تکرار پیلینگ هر 6-3 ماه یکبار توصیه می شود. با لایه برداری منظم پوست روند رشد سلول های جدید را افزایش دهید.

عوارض لایه‌برداری پوست

پیلینگ پوست می‌تواند عوارض جانبی متفاوتی را در پی داشته باشد. از جمله عوارض لایه‌برداری پوست عبارت است از:

قرمزی: روند نرمال بهبودی حاصل از لایه‌برداری پوست عبارت است از بهبود قسمت‌های قرمز پوست بعد از لایه‌برداری. قرمزی پوست بعد از لایه‌برداری عمیق ممکن است تا چند ماه ادامه داشته باشد.

اسکار: به ندرت پیش می‌آید که پیلینگ پوست سبب ایجاد اسکار یا زخم شود (معمولا در بخش‌های پایینی صورت). آنتی‌بیوتیک‌ها و داروهای استروئیدی می‌تواند ظاهر این اسکارها را بهتر کند.

تغییر در رنگ پوست: لایه‌برداری پوست می‌تواند سبب شود پوست تحت درمان تیره‌تر از حد نرمال شود (هایپرپیگمنتاسیون) یا بالعکس ناحیه تحت درمان روشن‌تر از حد نرمال باشد (هایپوپیگمنتاسیون). هایپرپیگمنتاسیون بعد از لایه‌برداری سطحی شایع‌تر است در حالی که هایپوپیگمنتاسیون بعد از لایه‌برداری عمیق شایع‌تر می‌باشد. تغییر در رنگ پوست نیز در افرادی شایع است که پوست تیره‌تری دارند و می‌تواند دائمی باشد.

عفونت: پیلینگ پوست می‌تواند سبب فعالیت ویروس هرپس شود (ویروسی که سبب ایجاد تبخال یا زخم سرد می‌شود). به ندرت پیش می‌آید که لایه‌برداری شیمیایی پوست بتواند منجر به عفونت باکتریایی یا قارچی شود.

 

پیلینگ پوست دارای عوارضی است که پس از مراقبت های لازم که پزشک در اختیار شما می گذارد عوارض آن رفع می گردد.

 

 

کلینیک زیبایی میها واقع در لاهیجان با بروزترین خدمات مراقبت و زیبایی پوست و مو در خدمت شما می باشد.

01341219506-7

09021453930

09113405504

 

پیلینگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *