داشتن ابرویی کشیده و پر پشت برای بانوان یک فاکتور مهم در زیبایی محسوب می شود. بسیاری از خانمها روشهای متفاوتی را برای جلوگیری از ریزش ابرو و تقویت آن استفاده می کنند و یکی از این روش هایی که رضایت بسیاری را به همراه داشته میکرونیدلینگ است.
میکرونیدلینگ چیست و چگونه عمل می کند؟
میکرونیدلینگ نوعی روش تحریک مکانیکال و بدون عارضه برای اصلاح بافتهای آسیب دیده پوست است. در این روش پزشک توسط سوزن های بسیار ریز، صدها میکروکانال با عمق و شدت تحت کنترل در لایه های اپیدرم و درم پوست ایجاد میکند، این امر سبب تحریک سیستم ایمنی بدن می شود که در نهایت موجب افزایش انتشار فاکتورهای رشد و تولید رشتههای کلاژن و الاستین می گردد.
میکرونیدلینگ در حقیقت بیشترین کاربرد را در جوانسازی و رفع اسکار داراست، زمانی که بافت ابرو دچار آسیب شده است برای ترمیم آن و جلوگیری از ریزش موی ابرو از این روش استفاده می شود تا با خون رسانی به بافت ابرو مواد مغذی بیشتر به ریشه ابروها برسد و نهایتاً با ترمیم بافت، رشد موهای ابرو و ضخامت آنها بیشتر شود.
موارد منع استفاده از میکرونیدلینگ:
خانم های باردار و شیرده
سرطان پوست
دیابت
اختلال های خونی و انعقادی
اختلال سیستم ایمنی
بیماری صرع
عفونت حاد یا تبخال
خال های بزرگ و زگیل در محل میکرونیدلنیگ
افرادی که به تازگی در محل میکرونیدلنیگ لیزر یا لایه برداری کرده اند
نکات مهم در انجام میکرونیدلنیگ ابرو
در واقع میکرونیدلینگ هیچگونه تخریبی برای بافت پوست به همراه ندارد بلکه موجب ترمیم و شادابی آن نیز میشود. توجه داشته باشید که در این روش از سوزن های خاص و یکبار مصرف استریل توسط دستگاه هایی با کیفیت و دارای استاندارد پزشکی استفاده می شود لذا به افرادی که در این زمینه تخصص ندارند اعتماد نکنید. این روش می بایست توسط متخصص و با مشورت پزشک صورت پذیرد زیرا میزان و عمق نفوذ سوزن ها با تشخیص پزشک تنظیم می شود و این تصمیم با توجه به نوع پوست بیمار گرفته خواهد شد.