نحوه انجام الکترولیز موهای روشن و سفید
بعضی از افراد به علت افزایش سن، وراثت یا ژنتیک موهایشان سفید شده است. با وجود اینکه پیشرفتهای گسترده و مهمی در حوزهی لیزر موهای زائد صورت گرفته و تکنولوژیهای به روز و دستگاههای بسیار پیشرفته زیادی وارد بازار شده؛ اما از بین بردن کامل موهای زائد روشن و سفید با استفاده از لیزر موهای زائد هنوز به طور کامل امکانپذیر نشده است. لذا در میان راههای بسیاری که برای از بین بردن موهای زائد سفید موجود است، لیزر جایگاهی ندارد. الکترولیز موهای روشن و سفید، تنها روشی است که توسط FDA به عنوان روش دائمی از بین برنده مو تأیید شده است.
نحوه انجام الکترولیز موهای روشن و سفید
برای از بین بردن موهای زائد روشن و سفید با استفاده از تکنیک الکترولیز، یک سوزن نازک را به هر شفت مو وارد کرده و جریان برق را از طریق سوزن به داخل آن شلیک میکنند. به این ترتیب ریشهی مو از بین میرود. این تکنیک موهای زائد را به صورت دائمی از بین میبرد. البته موهایی که ریشههای محکم دارند ممکن است به جلسات بیشتری احتیاج داشته باشند. در این روش برای کسب بهترین نتیجه ممکن به چندین جلسه درمانی نیاز است.
مزایای الکترولیز
الکترولیز برای از بین بردن دائمی موهای ناخواسته صورت دارای مزایای بسیاری میباشد، از جمله:
- بهترین آمار موفقیت در از بین بردن موهای روشن و سفید را دارد.
- این روش در انواع مختلفی از پوست و مو میتواند استفاده شود. در این روش بر خلاف روش استفاده از لیزر، رنگدانه (رنگ) مو مورد تهاجم قرار نمیگیرد و فقط به فولیکولها حمله میشود. افرادی که داوطلب خوبی برای لیزر نباشند، میتوانند در عین حال برای الکترولیز مناسب باشند.
- حذف هزینه: هزینههایی که در طول عمر صرف محصولات یا فرآیندهای از بین برنده مو میشوند، حذف میشوند.
اقدامات قبل از انجام الکترولیز
رژیم غذایی شما میتواند روی حساسیت شما بر انجام الکترولیز، تأثیر بگذارد. در روز انجام کار از محرکهایی مانند کافئین، شکلات یا شکر خودداری کنید. برای جلوگیری از اتساع رگهای خونی، ۴۸ ساعت قبل از درمان از آفتاب پرهیز کنید.
اقدامات پس از انجام الکترولیز
- حدود ۱۲ ساعت پس از انجام کار میتوانید دوش بگیرید، این کار باعث بهبود سریعتر پوست و جلوگیری از عفونت میشود.
- برای جلوگیری از هرگونه عفونت متقاطع، منطقه را نباید حداقل ۴۸ ساعت با انگشتان خود لمس و دستکاری نمایید و از استخرهای عمومی، سونا و دوشهای گرم استفاده نکنید.
موارد منع از انجام الکترولیز
- زمانی که روی پوست بیمار زخم باشد.
- زمانی که بیمار دچار بیماری قلبی باشد لازم است نامه کتبی از پزشک معالج داشته باشند.
- زمانی که بیمار دچار بیماریهای عفونی مانند AIDS باشد میتوانند از دستگاه الکترولیز استفاده کنند؛ اما باید خیلی احتیاط کنند که سوزن وارد بدن نشود و از سوزنهای یکبار مصرف استفاده شود.
- از دستگاه الکترولیز برای برداشتن موهای روی خال نباید استفاده شود. در این مواقع بهتر است فرد به یک درماتولوژیست یا جراح پلاستیک ارجاع شود تا خال را به طور کامل بردارد.
- الکترولیز را در پوستهای غضروف مثل گوش یا بینی استفاده نکنید.
- در خانمهای دچار پر مویی ممکن است یک مشکل هورمونی وجود داشته باشد که میتواند دلایل عمدهای داشته باشد. در این موارد باید نظریه طبی مبنی بر وجود چنین مسئلهای را تحصیل کرد. اگر این امر وجود داشت، پزشک درمان هورمونی را همراه و یا قبل از الکترولیز در نظر خواهد گرفت.
کلینیک زیبایی میها واقع در لاهیجان با بروزترین خدمات مراقبت و زیبایی پوست و مو در خدمت شما میباشد.
01341219506-7
09021453930
09113405504