• گیلان ، لاهیجان ، شیشه گران،بهشتی9،ساختمان بهشت،طبقه 2، واحد 3 و 4
  • تلفن تماس :  7 الی 01341219506 | 09021453930
  • شنبه - پنجشنبه   8 صبح - 21 شب

همه چیز درباره میکرونیدلینگ

همه چیز درباره میکرونیدلینگ

همه چیز درباره میکرونیدلینگ  ، میکرونیدلینگ روشی است که در کلینیک از طریق بی حسی موضعی و وسیله ای به نام درما رولر انجام می شود. غلتک درما سیلندری است که با سوزن های ریز ساخته شده از فولاد پوشانده شده است که توسط درمانگر در جهات مختلف روی پوست بیمار حرکت می کند.

این روش سوراخ های کوچک متعددی را روی پوست ایجاد می کند. عمق این سوراخ‌ها به طول سوزن‌های درما رولر بستگی دارد که از 0.5 تا 2 میلی‌متر حمل می‌شود. این زخم ها در عرض 2 تا 3 روز بدون ایجاد مشکل بهبود می یابند.

این روش درمانی سلول های فیبروبلاست را برای تولید کلاژن جدید تحریک می کند. بنابراین، میکرونیدلینگ درمان القای کلاژن (CIT) نامیده می شود. همچنین.

داشتن پوستی شاداب خواسته ای است که ربطی به سن و جنس ندارد زیرا امروزه تعداد زیادی از مردم در جستجوی یافتن راهی برای درمان پوست خود هستند.

میکرونیدلینگ یکی از روش های جوانسازی پوست است که قدمت آن به 50 سال قبل باز می گردد.

کاربرد میکرونیدلینگ  چیست؟

  • از بین بردن جای جوش و انواع دیگر اسکارها (اسکار آبله مرغان، سوختگی و …)
  • درمان ترک های ناشی از بارداری، کاهش وزن و …
  • جوانسازی پوست، خطوط و چین و چروک و منافذ باز
  • قرار دادن ویتامین ها و داروها در لایه های عمیق پوست.
  • از بین بردن جای آکنه با میکرونیدلینگ

تعداد جلسات میکرونیدلینگ

قبل از شروع عمل، ناحیه مورد نظر توسط یک بی حس کننده موضعی صاف می شود، سپس از طریق یک درما رولر مناسب انجام می شود. تعداد جلسات از 2 تا 4 جلسه و درمان ها با فاصله 4 تا 8 هفته متفاوت است.

چه کسانی نباید میکرونیدلینگ انجام دهند؟

  • افرادی که در سه ماه گذشته از ترکیبات خوراکی یا موضعی رتینول مانند روآکوتان و کرم ایزوترتینوئین (Ketrel، Locacid و غیره) استفاده کرده اند یا افرادی که در سه ماه گذشته تحت روش های دیگر درمان اسکار مانند لیزر یا درم ابریژن قرار گرفته اند.
  • افراد مبتلا به عفونت فعال در هر ناحیه از بدنشان.
  • افرادی که آکنه فعال روی صورت خود دارند.
  • افرادی که کلوئید داشته اند.

اگرچه میکرونیدلینگ در درمان مشکلات پوستی به ویژه اسکار آکنه امیدوار بود، انتخاب روش درمانی مناسب برای هر فرد باید پس از معاینه دقیق و ارزیابی مشکلات بیمار توسط درمانگر انجام شود.

گاهی اوقات استفاده از ترکیب دو یا چند درمان برای نتایج بهتر ضروری است.

میکرونیدلینگ چقدر طول می کشد؟

ماندگاری روش های درمانی مانند میکرونیدلینگ به دو عامل بستگی دارد:

  1. نوع اسکار، خط یا چین و چروک که با میکرونیدلینگ برطرف شد.
  2. نوع پوست هر فرد
  3. با توجه به ناحیه تحت درمان، یک سری 3 تا 6 جلسه درمان با میکرونیدلینگ توصیه می شود. درمانگر برنامه درمانی را بر اساس اهداف و خواسته های شخصی تعیین می کند.
  4. جلسات درمانی معمولاً 4 هفته از هم فاصله دارند. بیمارانی که دارای خطوط یا چین و چروک عمیق، آسیب های پیشرفته ناشی از نور خورشید، علائم کشش یا هر نوع زخم هستند، برای به دست آوردن نتایج مناسب، به 6 جلسه یا بیشتر نیاز دارند.

همانطور که قبلا ذکر شد، میکرونیدلینگ یکی از جدیدترین روش های درمانی است که برای رفع آسیب های پوستی متعدد استفاده می شود. شاید جالب باشد بدانید که این روش به عنوان یک روش درمانی تهاجمی محسوب می شود که سال ها برای ترمیم پوست مورد استفاده قرار می گیرد.

روش انجام میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ با استفاده از دستگاهی با سوزن های ریز انجام می شود. این دستگاه با وارد کردن فشار خاصی به پوست پوست را سوراخ می کند و باعث ایجاد سوراخ های کوچک روی پوست می شود که فضایی برای وارد کردن مواد و سرم های خاص باز می کند. این روش درمانی به دو صورت انجام می شود:

این روش با استفاده از دستگاهی به نام درما رولر و مجموعه ای از استوانه ها که با تعداد زیادی سوزن ریز و نازک ساخته شده از تیتانیوم پوشانده شده اند انجام می شود تا سوراخ هایی با عمق مشخص ایجاد شود.

در حال حاضر امکان استفاده از دستگاه های میکرونیدلینگ با مواد مختلف مانند سیلیکون، شیشه، فلزات، پلیمر و … وجود ندارد.

استفاده از دستگاه

در این روش از دستگاهی با سرعت قابل تنظیم برای ایجاد سوراخ هایی با فاصله مشخص روی پوست استفاده می شود. بنابراین تعداد سوراخ های ایجاد شده روی پوست نسبت به روش دستی بسیار بیشتر است و نتیجه بهتری را به دنبال دارد.

در هر دو مورد، سوراخ‌ها باعث می‌شوند که سرم و سایر مواد وارد پوست شوند که به التیام و تغذیه پوست کمک می‌کند.

بنابراین، معمولاً پس از این روش، سرم حاوی موادی مانند ویتامین C، اسید هیالورونیک و غیره به پوست تزریق می شود.

این سرم تاثیر مثبتی در تسریع فرآیند و تولید کلاژن و الاستین دارد. در نتیجه به بازیابی پوست و بازسازی کلاژن کمک می کند. عمق نفوذ سوزن به آسیب پوست و صلاحدید متخصص بستگی دارد.

نوع پوست، سن و شدت آسیب و بهبود زخم در هر فرد، تاثیر زیادی در روند درمان و درمان با میکرونیدلینگ دارد. بنابراین، اول از همه، درمانگر سلامت بیمار را بررسی می کند.

مراقبت های قبل از میکرونیدلینگ

  • پوست را کاملا تمیز کنید
  • همانطور که قبلا گفته شد برای افزایش کارایی این روش از سرم و ویتامین مخصوص استفاده می شود. بنابراین، اگر می خواهید این مواد کاملا جذب پوست شما شوند، باید قبل از شروع عمل، پوست خود را به درستی تمیز کنید.
  • درمانگر خود را از شرایط پزشکی خود مطلع کنید. هر دارو یا قرص خاصی را که مصرف می کنید یا آلرژی خود را به درمانگر خود اطلاع دهید. علاوه بر این، درمانگر خود را از عوارض پوستی خاص قبلی خود مطلع کنید.
  • از لایه برداری بپرهیزید
  • با توجه به اینکه این فرآیند حساسیت پوست را افزایش می دهد، بهتر است از هر نوع لایه برداری دو تا سه هفته قبل از میکرونیدلینگ برای کمک به قوی تر شدن پوست خودداری کنید.

مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ

  • التهاب و تورم اولین نتایج میکرونیدلینگ است که در اثر نفوذ سوزن ها به عمق پوست ایجاد می شود که می تواند باعث ترس برخی افراد شود.
  • بنابراین اگر می خواهید علائم این جراحی زیبایی زودتر از بین برود، این مراحل را دنبال کنید:
  • میوه های بیشتری مصرف کنید که روند بهبود زخم را بهبود می بخشد. (مانند کیوی، توت فرنگی، پرتقال و هویج)
  • از مصرف داروهای ضد التهابی مانند ادویل و ایبوپروفن خودداری کنید. (از آنجایی که این داروها در روند درمان اختلال ایجاد می کنند و از روند طبیعی بهبودی جلوگیری می کنند).
  • از فعالیت هایی که باعث افزایش تعریق می شود خودداری کنید.
  • از قرار گرفتن در معرض مستقیم نور خورشید برای مدت طولانی خودداری کنید.
  • از ضد آفتاب حاوی روی استفاده کنید.
  • در روز اول عمل به پوست خود دست نزنید.
  • از محصولات با خاصیت اسیدی خودداری کنید.

عوارض میکرونیدلینگ

  • قرمزی و تورم در ناحیه تحت درمان
  • حساسیت های پوستی مختلف
  • تغییر رنگ پوست در اثر اعمال فشار زیاد
  • التهاب و تورم پوست
  • قرمزی، التهاب، زخم های کوچک، احساس سوزش و کبودی از عوارض جانبی اولیه میکرونیدلینگ است که می تواند باعث نگرانی بیماران شود.

این عوارض به دلیل نفوذ سوزن به پوست ایجاد می شود و کاملا طبیعی است. عوارض بعد از میکرونیدلینگ ظرف یک هفته تا ده روز پس از انجام عمل برطرف می شود.

به خاطر داشته باشید که اگر این عوارض بیش از ده روز طول بکشد، به درمانگر خود اطلاع دهید. با این حال، اگر دستورالعمل‌های درمانگر خود را دنبال نکنید و زخم‌های خود را کوچک لمس کنید، این عوارض طولانی‌تر باقی می‌مانند و اثرات آنها ممکن است برای مدت طولانی باقی بماند.

انواع دستگاه های میکرونیدلینگ

درما رولر

درما رولر ساده ترین دستگاه میکرونیدلینگ است که برای اعمال دستی استفاده می شود. این دستگاه حاوی بیش از 200 مینی سوزن است که به غلتک آن متصل شده است. در طول درمان، درمانگر دسته را فشار داده و روی سطح پوست قرار می دهد.

عمق نفوذ سوزن ها در این دستگاه به فشار وارده توسط دست درمانگر بستگی دارد. بنابراین انجام این روش نیاز به مهارت و مهارت دارد. در برخی موارد، درما رولر به عنوان یک درمان خانگی در نظر گرفته می شود. اما عدم تجربه کافی در استفاده از این دستگاه می تواند آسیب جدی به پوست وارد کند.

دستگاه میکرونیدلینگ قلم درما

قلم درما وسیله ای قلم مانند با سر پهن و گرد است. این سر گرد تعداد زیادی سوزن کوچک را تشکیل می دهد که با استفاده از یک موتور الکتریکی روی سطح پوست حرکت می کنند.

این سوزن ها به پوست نفوذ کرده و باعث سوراخ شدن سطح آن می شوند. این سوراخ های ریز پوست را قادر می سازد نفس بکشد و سلول های کلاژن ساز را برای ترمیم پوست تحریک می کند.

دستگاه میکرونیدلینگ درما استمپ

این دستگاه شکلی شبیه به قلم درما دارد. با این حال، پین های آن کمی تیزتر است. ضمناً این دستگاه را می توان با استفاده از دست و یا با کمک موتور الکتریکی حرکت داد. در این دستگاه سوزن ها با حرکتی مهر مانند وارد پوست می شوند و باعث ایجاد سوراخ هایی می شوند که به ترمیم مشکلات پوستی کمک می کند.

دستگاه LED

این دستگاه مجهز به دیود و سیستم نوری، دارای LED های ریز است که با تابش نور به سطح پوست، کلاژن ساختمانی را تحریک می کند. اما این دستگاه هنوز تست نشده است، بنابراین در حال حاضر نمی توان از آن در این زمینه استفاده کرد.

دستگاه رادیویی

این دستگاه از فرکانس رادیویی برای تحریک سلول های پوست استفاده می کند. در واقع این روش یکی از جدیدترین روش های میکرونیدلینگ می باشد. در این روش فرکانس رادیویی بین سوزن های ریز این دستگاه رد و بدل می شود.

فرکانس رادیویی سلول های پوست را تحریک می کند و در زیر پوست گرما ایجاد می کند. نتیجه ساخت کلاژن است. تاثیر قطعی این دستگاه هنوز ثابت نشده است.

بنابراین، از آن به طور گسترده استفاده نمی شود. با این حال، خبر خوب این است که هیچ گزارشی مبنی بر خطرناک یا بی اثر بودن این روش وجود ندارد.

 

 

کلینیک زیبایی میها واقع در لاهیجان با بروزترین خدمات مراقبت و زیبایی پوست و مو در خدمت شما می باشد.

01341219506-7

09021453930

09113405504

میکرونیدلینگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *