پماد بی حسی برای لیزر حاوی لیدوکائین
با استفاده از این کرم حین جلسات لیزر موهای زائد، زودتر از پمادهای قابل حل در آب، دچار بیحسی میشوید. همچنین، اثر این کرم، از کرم بی حسی برای لیزر حاوی بنزوکائین بیشتر است؛ به همین دلیل آن را به عنوان بهترین پماد سر کننده لیزر موهای زائد معرفی کردهاند. در اینجا قصد معرفی تعدادی از پمادها و کرم بی حسی برای لیزر موهای زائد حاوی لیدوکائین رو داریم.
پماد زایلاپی برای لیزر
پماد زایلاپی برای لیزر جهت کاهش درد و سوزش، بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. این پماد حاوی لیدوکائین است، به طوری که در هر 30 گرم از پماد زایلاپی، 5 گرم لیدوکائین و 5 گرم پریلوکائین به کار رفته است تا موجب درد و سوزش کمتر حین لیزر مو شود.
طرز استفاده از پماد زایلاپی برای لیزر
- در ابتدا، ناحیهای که قرار است روی سطح آن لیزر انجام شود را به خوبی شست و شو دهید تا عاری از هرگونه کثیفی و باکتری شود.
- در این مرحله، ناحیه مورد نظر را با حوله تمیز، خشک کنید و یک لایه از پماد زایلاپی را به صورت موضعی روی آن بمالید تا به خوبی جذب پوست شود.
- زمان مدنظر برای بیحس شدن ناحیه مشخص شده بعد از استعمال پماد، 15 الی 20 دقیقه است.
- از آنجایی که اثر پماد تا یک ساعت روی پوست باقی میماند، بهتر است بین زمان مالیدن کرم و شروع لیزر، حداکثر نیم ساعت فاصله باشد.
- شما میتوانید مجددا دو یا سه لایه دیگر از پماد، روی همان ناحیه بمالید.
- سعی کنید لایه آخر، تنها روی پوستتان قرار گرفته باشد و آن را نمالید.
- لایه آخر هنگام لیزر موهای زائد، توسط پزشک پاک میشود.
- جهت کاهش درد در ناحیه مد نظر، بهتر است بعد از استعمال پماد، روی آن را با پانسمان یا کیسه تمیز بپوشانید و بعد از 20 دقیقه آن را بردارید.
کرم املا برای لیزر
نوع دیگری از پمادهای سرکننده بر پایه لیدوکائین است، که مانند زاپلایی عمل میکند. کرم املا حاوی 5 درصد لیدوکائین و پریلوکائین است.
طرز استفاده از کرم املا
نحوه استفاده از این کرم نیز شبیه به پماد زایلاپی برای لیزر است؛ با این تفاوت که:
- این کرم باید به انداره کافی استعمال شود؛ زیرا استفاده بیش از انداره از آن، باعث بروز مشکلاتی مثل اختلال در تنفس، افزایش ضربان قلب، تشنج و بیهوشی میشود.
- بعد از مالیدن کرم املا روی ناحیه مد نظر، به هیچ عنوان روی آن را نپوشانید.
نوع دیگری از کرم بی حسی برای لیزر موهای زائد حاوی لیدوکائین وجود دارد، که به زایلوژل معروف است. این محصول، پماد نیست بلکه یک ژل است که در هر 100 گرم از آن، 2 گرم لیدوکائین به کار رفته شده است. لازم به ذکر است که، این ژل بیشتر برای معاینه مجاری ادرار استفاده شده و برای لیزر موهای زائد، به ندرت از آن استفاده میشود.
جهت استعمال زایلوژل، باید آن را روی ناحیه مشخص شده مالیده و به مدت 25 تا 30 دقیقه منتظر بیحس شدن باشید.
آلرژی به لیدوکائین چه عوارضی دارد؟
اگر سابقه بیماریهای کبدی یا آلرژی به مواد شیمیایی دارید، قبل از استفاده از کرمهای بیحسی حاوی لیدوکایئن، حتما با پزشک متخصص جهت استفاده از آن، مشورت کنید. در غیر این صورت، آلرژیهای زیر در شما مشاهده خواهد شد:
- احساس گرما و سرمای شدید
- حالت تهوع و سرگیجه
- احساس خوابآلودگی
- اختلال در شنوایی و بینایی
- کاهش ضربان قلب و فشار خون
- افزایش تحریک پذیری عصبی
انواع کرم بی حسی لیزر موهای زائد حاوی بنزوکائین
این نوع کرم، به عنوان یک ماده شیمیایی در پوست عمل کرده و از ایجاد سیگنالهای الکتریکی در رشتههای عصبی مغز جلوگیری میکند. در نتیجه، هیچگونه دردی احساس نخواهید کرد. از کرمهای حاوی بنزوکائین، میتوان به ژلهای بیحسی اولترادنت و مستردنت اشاره کرد، که حدود 20 درصد بنزوکائین در آنها وجود دارد.
پماد گیاهی بی حسی لیزر موهای زائد
نوع دیگری از کرم بی حسی برای لیزر موهای زائد، کرم بیحس کننده گیاهی است. این پماد در زمانهایی استفاده میشود که، فرد دارای آلرژی به مواد شیمیایی است. یکی از انواع این نوع کرم، کرم بی حسی لیزر موهای زائد اِپی واید (Epi wide) است که اثربخشی آن به اندازه کرمهای زایلاپی و املا میباشد.
نحوه استفاده از این کرم نیز، مانند پماد سرکننده زاپلایی است. پس توجه داشته باشید، در صورتی که بدن شما به مواد شیمیایی واکنش نشان میدهد، جهت لیزر، از کرم بی حسی لیزر موهای زائد گیاهی استفاده کنید.
کلینیک زیبایی میها واثع در لاهیجان با بروزترین خدمات مراقبت و زیبایی پوست و مو در خدمت شما میباشد.
01341219506-7
09021453930
09113405504