• گیلان ، لاهیجان ، شیشه گران،بهشتی9،ساختمان بهشت،طبقه 2، واحد 3 و 4
  • تلفن تماس :  01341219506| 09115423930
  • شنبه - پنجشنبه   8 صبح - 21 شب

رفع غبغب با دستگاه rf

با گذشت زمان و تغییرات وزنی شدید، یکپارچگی و سفتی پوست در تمام نواحی بدن کمتر می شود. این حالت در ناحیه تحتانی صورت مرز اتصال بین صورت و گردن (غبغب) نیز بوجود می آید و بر روی چهره فرد تاثیر منفی می گذارد. این فرکانس رادیویی با ایجاد حرارت موجب نابودی سلول های چربی و سفت شدن پوست می گردد.

استفاده از rf برای درمان غبغب

امواج فرکانس رادیویی RF یکی از روش های غیرتهاجمی محبوب برای کاهش چربی های اضافی می باشد. دستگاه RF بیشتر این محبوبیت را از طریق کاهش چربی های ناحیه غبغب بدست آورده است. جلسات درمانی برای رفع غبغب با فرکانس رادیویی سریع، بدون درد، آرامش بخش، تاثیرگذار و مقرون به صرفه می باشد. RF علاوه بر تخریب و کاهش سلول های چربی به کلاژن سازی و بهبود کیفیت بافت پوست نیز کمک می کند. مدت زمان جلسات RF غبغب تقریبا 20 تا 30 دقیقه طول می کشد. چند روز بعد از انجام آر اف کاملا متوجه تغییرات خواهید شد. معمولا 3 تا 6 جلسه آر اف برای رفع غبغب نیاز است.

امواج رادیویی RF چگونه بر تخریب سلول های چربی اثر می گذارد؟

جریان الکتریکی ایمن از طریق الکترودهایی که بر روی سطح پوست قرار می گیرد به عمق بافت ها نفوذ می کند. در این مرحله حرارتی که در عمق بافت پوست ایجاد می شود (حدودا 40 درجه) سلول های چربی را تخریب می کند و پوست سفت و جمع می شود.

 

توصیه های بعد از آر اف غبغب

بعد از انجام آر اف غبغب سعی کنید ناحیه صورت و گردن در معرض نور مستقیم آفتاب قرار نگیرد و حتما از ضد آفتاب استفاده کنید. زیرا پوست تا چند روز حساس است و نور خورشید می تواند به سادگی باعث ایجاد لک شود. در روزهای بعد از درمان با RF مقدار نوشیدن آب را افزایش دهید. در این مرحله آب زیاد به کلاژن سازی کمک می کند.

مزایای درمان غبغب به RF:

از نظر بالینی کاملا اثبات شده است.
غیر تهاجمی و بدون درد.
ایمن و موثر.
لیفت پوست.
نیازی به بی حسی، بیهوشی یا آرام بخش ندارد.
بدون سوزن و مواد شیمیایی.
نتیجه حتی بعد از یک نیز جلسه مشهود است.
جوان شدن چهره فرد.
افزایش گردش خون.
تحریک پوست به تولید کلاژن و الاستین.

توصیه های درمان غبغب با دستگاه RF

افرادی که در شرایط خاص فیزیکی و آناتومیکی به سر می برند مانند خانم های باردار، بیماران قلبی دارای ضربان ساز (پیس میکر)، بیماران سرطانی و مبتلایان به صرع قبل از اقدام به این کار حتما باید با پزشک خود مشورت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *