• گیلان ، لاهیجان ، شیشه گران،بهشتی9،ساختمان بهشت،طبقه 2، واحد 3 و 4
  • تلفن تماس :  7 الی 01341219506 | 09021453930
  • شنبه - پنجشنبه   8 صبح - 21 شب

روشهای درمان افتادگی پوست

افتادگی پوست در نواحی مختلف صورت و بدن (بویژه در ناحیه گردن و صورت) یکی از علائم پیری پوست است. این مشکل از سنین 30 سالگی به بعد تدریجاً شروع شده و با بالارفتن سن علائم آن درصورت مشهود میشود. علت این افتادگی پوست کاهش کلاژن میباشد. این مسئله علاوه بر افزایش سن که به عنوان اصلی ترین علت افتادگی پوست محسوب می‌شود؛ با عدم تغذیه صحیح ، استفاده از سیگار ، تماس زیاد با آفتاب ، مصرف بعضی داروها استرس و… نیز تشدید می‌گردد. خوشبختانه روشهای برای درمان این عارضه وجود دارد که اتفاقا بسیار موثر عمل می‌کنند؛ که در ادامه به برخی از آنها پرداخته می‌شود.

روشهای درمان افتادگی پوست (لیفت پوست)

لیزر فرکشنال

آر اف فرکشنال از سال ها قبل توسط پزشکان پوست به عنوان درمان ضد چروک و سفت شدن پوست های شل و افتاده استفاده میشده و هنوز هم در بسیاری از مراکز لیزر و زیبایی پوست معتبر در دنیا و ایران استفاده میشود. در این روش ابتدا یک روغن و یک ژل رقیق روی پوست مالیده میشود و سپس پزشک با دستگاه آر اف امواج رادیویی پرفرکانس را روی سطح پوست می تاباند ، این امواج رادیویی بتدریج گرما را از سطح پوست به عمق پوست ( درم و زیر پوست ) وارد میکنند و این تاباندن امواج بدون ایجاد عوارض با نتایج زیر همراه است :

اثر سریع ولی کوتاه مدت ( اثر لیفت یا کشیدگی پوست ) که با جلسه اول و یا دوم ظاهر میشود ولی در صورت توقف جلسات درمانی زود اثر آن از بین می رود این تاثیر موقت ناشی از انقباض و کشیدکی رشته های کلاژن های زیر پوست است که نهایتا باعث لیفت موقت پوست میشود. با تکرار جلسات درمانی تاثیر دیررس ولی دراز مدت ( تاثیر ضد چروک ) شروع میشود. بتدریج با تکرار جلسات، کلاژن های جدید داخل پوست تشکیل میشود که علاوه برادامه تاثیر لیفت (کشیده شدن پوست) باعث سفت شدن پوست های شل و افتاده نیز خواهد شد (خصوصا در قسمت چانه و خط فک و طرفین صورت) و چروک های ظریف پوست خصوصا دور دهان و دور چشم بتدریج کمتر میشود.

 

آر اف فرکشنال سوزنی

در این روش امواج رادیو فرکوئنسی دقیقا درمحل مورد نیاز یعنی زیرپوست برقرارمیشود. در این دستگاه یک شبکه چهل و نه عددی از سوزنهای نازک به عمق دو میلیمتر به درون پوست هدایت میشود (در دستگاههایی که سوزن ها از روکش طلا هستند آسیب کمتر و طول عمر سوزنها بیشتر است). فقط سه دهم میلیمتر انتهای سوزن قابلیت عبورجریان را داشته و مابقی طول سوزنها عایق است. این سوزنها بسیار نازک بوده و ورود آنها به پوست درد غیر قابل تحملی ایجاد نمی‌کند. به این ترتیب جریان رادیوفرکوئنسی بین نوک سوزنها و زیر پوست برقرار میشود. و گرمای مناسب برای انقباض کلاژن ایجاد خواه دشد.

درحالی که سطح پوست گرم نشده و آسیب نمی بیند.علاوه براین ورود شبکه سوزنی به پوست، خود با یک مکانیسم دیگر به جوانسازی پوست کمک میکند (شبیه سیستم میکرونیدلینگ). در محل ورود این سوزنها ستونهایی از آسیب پوستی ایجاد شده و بلافاصله بدن با ترشح مواد ترمیم کننده شروع به بازسازی این ستونهای آسیب دیده میکند. این پروسه بازسازی به جوانتر شدن و بهتر شدن پوست کمک میکند. این سیستم تکنولوژِی نوینی برای جوانسازی پوست است که با کنترل انرژی آر اف سبب آسیب کمتر به لایه های درم میشود.

کاهش دفعات درمان، کاهش درد و دوران نقاهت بی دردسر و کوتاه از مزایای دیگر این روش می‌باشد. این سیستم از نظر تیپ پوستی محدویت ندارد و ریسک سوختگی و PIH کمتر از انواع دیگر لیزر است. پروتکل درمانی در این روش بطور معمول 4 تا 6 جلسه با فاصله ماهی یکبار می‌باشد.

 

هایفوتراپی

هایفوتراپی روشی است که در آن از امواج اولتراسوند یا فراصوت پرتوان برای لیفت پوست و جوانسازی استفاده می‌شود. در واقع هایفوتراپی برای لیفت و سفت کردن پوست صورت و گردن از بهترین گزینه های غیرجراحی محسوب می‌شود؛ که در سال های اخیر بسیار رواج پیدا کرده و طرفداران بسیاری را در ایران و جهان به خود جذب نموده است. این روش برای کلیه کسانی که پوست صورتشان شل شده به طوری که این شلی و افتادگی مشهود و قابل مشاهده باشد؛ مناسب است و افرادی که تمایل دارند لیفت ابرو و یا لیفت صورت انجام دهند می‌توانند از هایفوتراپی بهره مند شوند. البته لازم به ذکر است در افرادی که به دلیل کهولت سن افتادگی شدید پوست پیدا کرده اند؛ روشهای جراحی با نتایج بهتر و اثرگذاری بیشتری همراه خواهد بود. اما معمولا افراد سی سال به بالا می توانند هایفوتراپی انجام دهند

 

کرم های لیفت

امروزه برخی از محصولات تولید شده توسط انواع برندها مدعی هستند که استفاده از آنها امکان لیفت و جوانسازی را برای پوست فراهم می‌سازد؛ که البته حتی در صورت صحت این ادعا اثرگذاری آنها بسیار محدود بوده و با روشهای کلینیکی قابل مقایسه نمی‌باشد؛ همچنین تاثیرگذار بودن بسیاری از این محصولات نیز جای بحث دارد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *