• گیلان ، لاهیجان ، شیشه گران،بهشتی9،ساختمان بهشت،طبقه 2، واحد 3 و 4
  • تلفن تماس :  7 الی 01341219506 | 09021453930
  • شنبه - پنجشنبه   8 صبح - 21 شب

مقایسه لیزر الکس بایسون DUAL ACCENTO با لیزر کندلا GENTLE MAX-PRO

مقایسه لیزر الکس بایسون DUAL ACCENTO با لیزر کندلا GENTLE MAX-PRO

 

آیا لیزر کندلا بالاخره شکست میخورد؟

 

در اواخر قرن گذشته با تاییدیه FDA آمریکا مبنی بر عدم عوارض جانبی خطرناک برای پوست بیماران هنگام لیزر مو، راحتی خیال برای پزشکان بوجود آمد که میتوان موهای زائد را از بین برد، در نتیجه شرکتهای سازنده تجهیزات پزشکی تصمیم گرفتند تا لیزرهایی برای این منظور تولید کنند. در ابتدا لیزرهای دایود از استقبال خوبی در میان پزشکان برخوردار گردید اگرچه استفاده از ژل سونوگرافی و عدم وجود کولینگ مناسب برای کاهش درد معضلی برای لیزر 808 به حساب می­آمد. همین عامل باعث شد تا لیزرهای الکساندرایت با وجود چنین نقاط ضعف لیزر دایود عرض اندام کنند و گوی رقابت را ربوده و عملا جایی برای جولان لیزر دایود نباشد. اگرچه در مواردی جوابدهی لیزر دایود بهتر است و تعداد جلسات کمتر بوده است، اما استقبال پزشکان از لیزر 755 بیشتر شده است، ولی بطور کلی مقایسه لیزر دایود و الکس از حوزه این مقاله خارج است. در سالهای اخیر لیزر الکساندرایت کندلا بطور کلی رهبر بازار بوده است و سهم زیادی از مشتریان را به خود اختصاص داده است. در این مقاله میخواهیم این لیزر را با یکی از مدلهای جدید لیزر الکساندرایت به نام بایسون مدل Dual Accento مقایسه کنیم که هم شرکتهای سازنده و وارد کننده آن بررسی خواهند شد و هم نکات فنی دستگاه از قبیل توان خروجی، اسپات سایز و کولینگ مورد تحلیل قرار خواهند گرفت

 

در ابتدا به کمپانیهای سازنده لیزرهای اکسنتو و کندلا جنتل مکس میپردازیم. شرکت Bison کره جنوبی در سالهای اخیر اقدام به ساخت لیزرهای متنوعی کرده است که به عنوان مثال میتوان به CO2-Fractional با نامهای More-Xel و Fire-xel، کیوسوییچ Lucid Q-PTP و همچنین لیزر الکس Accento اشاره نمود که بسیاری از محصولات توسط شرکت آفتاب فروزان آریا وارد بازار ایران شدند. اگرچه محصولات دیگری مانند لیزر ترکیبی Green-Yellow با طول موجهای 578 و 511 نانومتر (جایگزین لیزر PDL با همان پکیج درمان) و همچنین کیوسوییچ روبی استار (RubyStar) با طول موج 694 نانومتر در این کمپانی شرقی ساخته شده است، اما در سبد محصولات آفا قرار نگرفته است. شرکت آفا با مدیریت جناب آقای مهندس بابایی از اوایل دهه 80 اقدام به فعالیت درزمینه واردات و ارائه تجهیزات پزشکی نموده است و شرکتهای زیادی از کشورهای مختلف از قبیل کره جنوبی، ایالات متحده و جمهوری خلق چین طرف قرارداد یحیی بوده اند که البته لازم بذکر است معروفترین دستگاه شرکت آفتاب فروزان، لیزر الکس سرد کوترا است. پکیج متنوع دستگاهها از قبیل لیزر دایود، لیزر دی اکسید کربن، لیزر کیوسوییچ، لیزر الکساندرایت، آراف فرکشنال، دستگاههای IPL و حتی میکرودرم نیز جز این تجهیزات هستند که نشان دهنده کامل و وسیع بودن طیف کالاهای این شرکت است. در کنار تمامی این تجهیزات، مهندس بابایی شرکت آفا را طوری توسعه داده است که در تجهیزات مصرفی مانند لخ کاگ، مواد مزوتراپی و حتی ژل رستیلن (Restylane) سوئدی به هلدینگ شرکت آفا اضافه شده است. بنابراین شرکت آفا علاوه بر داشتن دستگاههای مختلف پزشکی در زمینه مواد مصرفی نیز فعالیت دارد که بیانگر خدمات کامل این شرکت در زمینه پوست و لیزر است. اما درمقابل شرکت پرتو درمان صمیمی، به مدیریت جناب آقای مهندس علیرضا صمیمی، که فعالیت خود را تقریبا بطور همزمان با آفا شروع کرده است، از تنوع کمتری در زمینه پوست و مو برخوردار است و بطور کلی شرکت پرتو درمان صمیمی با تجهیراتی مانند لیزر الکس کندلا و لیزر جوانسازی فوتونا شناخته شده است که این دو شرکت آمریکایی تقریبا در ایران شناخته شده هستند. بنابراین تصمیم علیرضا از اول بر این مبنا استوار بوده است که سبک رقابتی خود را بر اساس چند محصول محدود اما بصورت منحصربفرد و تخصصی ارائه کند. در نتیجه تفاوت دو شرکت در نحوه رقابت آنهاست که نشان میدهد در کمال سلامت رقابت، هریک منحصربفرد مشتریان خود را جذب میکند.

 

با بررسی سوابق دو شرکت و سبد کالاهای آنها، متوجه میشویم که قطعا در فروش بسیار موفق بوده اند و به محض وارد کردن هر مدل جدید لیزر از استقبال خوبی در میان پزشکان برخوردار خواهند شد. شرکت آفا اخیرا لیزر الکساندرایت Dual Accento را از شرکت بایسون کره جنوبی به تجهیزات خود اضافه کرده است که در این مقاله هدف مقایسه نکات فنی دو دستگاه است. اولین پارامتری که در اینجا مورد تحلیل قرار میگیرد توان خروجی دو دستگاه است که با توجه به موارد اشاره شده در جدول ذیل مشخص است که لیزر بایسون برتری محسوسی دارد. از نقطه نظر تنوع اسپات سایز، دستگاه کندلا برتری نسبی دارد، اگرچه اپراتور و پزشک خیلی به ندرت از اسپات 24 میلیمتر استفاده میکنند. در دستگاه الکس بایسون مزیتی وجود دارد که پروتکتیو (window) و فیبر نوری آن مصرفی نیستند و مدام احتیاج به تعمیر یا تعویض ندارند، بنابراین خیال پزشک از این بابت راحت است و قطع به یقین برایشان صرفه اقتصادی خواهد داشت. در مقابل برتری لیزر کندلا در این است که فلش لامپ این دستگاه 7 میلیون شان میزند که تقریبا بدون رقیب است. سایر نکات فنی بصورت جامع در جدول انتهای مقاله آورده شده است که با توجه به این نکات فنی و مزیتهای رقابتی اشاره شده در کنار خدمات تعمیر و نگهداری و پشتیبانی فنی، پزشک با اطلاعات بیشتری تصمیم میگیرد که با توجه به این نکات فنی و قیمت دو دستگاه، صرفه اقتصادی با کدام برند است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *