دربارۀ لیزر موهای زیربغل چه میدانید؟
آیا از وجود موهای زیر بغل ناراحت هستید؟ لیزر موهای زائد زیربغل یک روش ایمن و کارآمد برای از بین بردن طولانی مدت مشکل مو است. فراوانی موهای ناخواستۀ تیره روی دستها میتواند شرمآور باشد. از بین بردن موهای زیربغل یک روند خستهکننده است. روال مراقبت از پوست شما چگونه است؟ آیا هرروز اصلاح میکنید یا هرچند هفته اپیلاسیون انجام میدهید؟ تراشیدن مکرر موهای زیربغل باعث میشود آن منطقه مستعدِ ابتلا به موهای زائد، کیست و سوختن تیغ نیز باشد.
اگر تیغ موجب سوختگی پوست شما میشود و میخواهید موهای ناخواستۀ خود را به روشهای دیگر و بهطور کامل از بین ببرید، وقت آن است که لیزر را امتحان کنید. زندگی خود را تصور کنید بدون اینکه موها را از ناحیۀ زیربغل مرتب کنید.
لیزر موهای زیربغل چگونه کار میکند؟
اساس کار لیزر برای از بین بردن موها، بسیار ساده است. لیزر پالسِ انرژی نور را در اعماق پوست ساطع میکند، جایی که فولیکول مو را از بین میبرد. پس از آنکه فولیکولهای مو از بین میرود، مو نمیتواند دوباره رشد کند.
مراحل رشد مو
مو در سه مرحله رشد میکند:
- مرحلۀ رشد فعال
- مرحلۀ انتقال
- مرحلۀ استراحت
لیزر تنها در مواقعی که مو در مرحلۀ رشد است، مؤثر واقع میشود. هنگامی که مو در حال تغییر و استراحت است، لیزر نمیتواند به ریشۀ مو آسیب برساند. برای اطمینان از اینکه لیزر برای رفع موهای زائد مؤثر است و مرحلۀ رشد را مورد هدف قرار میدهد، بیمار باید چندین جلسۀ درمانی را در چند هفته طی کند. این کار باعث میشود که بدن استراحت کند و به تکنسین لیزر هم اجازه میدهد تا در مرحلۀ رشد، فولیکولهای مو را مورد هدف قرار دهد. در لیزر، باید از جدیدترین فناوری استفاده کنیم که ایمنترین و موثرترین روش برای از بین بردن موهای ناخواستۀ زیربغل است.
عوارض جانبی لیزر موهای زیربغل چیست؟
ناحیۀ زیربغل جای بسیار دشواری برای از بین بردن موها است، عمدتا به این دلیل که پوست در این ناحیۀ نازک و لطیف است و موهایی که در اینجا رشد میکنند، اغلب ضخیمتر و متراکمتر از مویی است که در قسمتهای دیگر بدن ظاهر میشود.
آیا درمان با لیزر تأثیر یکسانی روی افراد میگذارد؟
لیزر موهای زائد روی افرادی که پوست متناسب با دستگاه و موهای تیره دارند، بهتر عمل میکند. از تکنسین خود سؤال کنید که آیا آنها فکر میکنند که شما کاندیدای خوبی برای این روش هستید و آیا این روش روی پوست شما کار میکند یا خیر. کلینیکهای حرفهای شما را در مسیر درست راهنمایی کرده و به شما کمک میکنند تا بهتر تصمیم بگیرید.