پیلینگ چیست؟
اما پیلینگ چیست و به چه معناست؟
پیلینگ را میتوان به معنای لایه برداری دانست که موجب جوانسازی پوست و از بین رفتن چین و چروکهای سطحی پوست میشود. با استفاده از پیلینگ صورت میتوان یک لایه از پوست را که تشکیل شده از سلولهای مرده است به طور کامل برداشت. این گونه سلولهای صورت تحریک میشوند و با تشکیل لایه جدید، موجب جوانسازی پوست شوند.
پیلینگ و پاکسازی صورت میتواند برای عوامل متعددی مورد استفاده قرار بگیرد؛ به عنوان مثال با استفاده از لایه برداری میتوان زبری پوست را درمان کرده، چین و چروکها را از بین برده و رنگ پوست را تغییر داد. در صورتی که مرتب از پیلینگ و دستگاه پاکسازی صورت استفاده شود دیگر نیازی به جراحی نیست و پس از مدتی پوست شما کاملاً نرم و صاف خواهد شد. در ادامه قصد داریم به این سوال که پیلینگ آنزیمی چیست و چه تاثیری بر روی پوست دارد، پاسخ دهیم.
انواع پیلینگ
حال که دانستید پیلینگ چیست میتوانید با انواع آن نیز آشنا شوید. پیلینگ به دو دسته پیلینگ آنزیمی و پیلینگ شیمیایی تقسیم میشود. با به کار گیری یکی از دو انواع لایه برداری، سلولهای مرده پوست از بین رفته و یک لایه پوست جدید و شاداب جای آن را میگیرد. اینگونه چین و چروکهای سطحی پوست نیز ناپدید شده و پوستی شادابتر و جوانتر خواهید داشت. در ادامه میخواهیم به پرسشهای پیلینگ شیمیایی و پیلینگ آنزیمی چیست پاسخ دهیم.
پیلینگ آنزیمی
پیلینگ آنزیمی یکی از انواع پیلینگ است که میتواند با رساندن مواد مغذی و آنزیمهای میوه به پوست، آن را وادار کند سلولهای مرده را جدا کرده و سلولهای جدید بسازد. اغلب این آنزیمها از میوههایی همچون آلوئهورا، آناناس و میوههای استوایی گرفته میشوند.
هنگامی که از پیلینگ آنزیمی استفاده میکنید میزان آکنه بر روی پوست شما کاهش پیدا کرده و پوست شفافیت و شادابی خود را دوباره به دست میآورد. میتوان گفت اصلیترین فایده پیلینگ آنزیمی باز کردن منافذ پوست است. هنگامی که منافذ پوست مسدود میشوند و سلولهای مرده راه منافذ را میبندند، پوست شادابی و جوانی خود را از دست میدهد.
پیلینگ شیمیایی
قصد داریم اطلاعاتی نیز درباره پیلینگ شیمیایی را با شما به اشتراک بگذاریم. پیلینگ شیمیایی که یکی از انواع پیلینگ صورت است جایگزینی برای جراحیهای صورت محسوب میشود. پیلینگ شیمیایی دارای انواع مختلفی است. هر یک از انواع پیلینگهای شیمیایی با توجه به نوع پوست فرد مورد استفاده قرار میگیرند.
برای پیلینگ شیمیایی از مواد شیمیایی همچون اسید گلیکولیک، سالیسیلیک اسید و اسید استیک استفاده میشود تا سلولهای مرده پوست تعویض شده و جای آنها را سلولهای جدید بگیرند. لازم به ذکر است پس از آنکه از این روش استفاده شد فرد نباید خود را در معرض نور خورشید قرار دهد و باید با استفاده از کرم ضد آفتاب از پوست خود مراقبت کند. برخی از فواید پیلینگ شیمیایی به عبارت زیر است.
- کاهش آکنه و حل مشکل ملاسما
- از بین رفتن کک و مکهای پوست
- درمان شل شدگی پوست
- درمان چین و چروکهای کوچک و سطحی
- افزایش شادابی و جوانی پوست
تفاوت پیلینگ آنزیمی و پیلینگ شیمیایی
برای بسیاری از افراد سوال پیش میآید که تفاوت پیلینگ آنزیمی و پیلینگ شیمیایی در چیست؟ در جواب این سوال میتوان گفت این دو نوع پیلینگ با یک دیگر تفاوت زیادی دارند. با دانستن اینکه پیلینگ شیمیایی و پیلینگ آنزیمی چیست میتوان تفاوت آنها را نیز متوجه شد.
یکی از اصلیترین تفاوت این دو را میتوان میزان اثر بخشی بیشتر پیلینگ آنزیمی نسبت به پیلینگ شیمیایی دانست. تفاوت دیگر این دو نوع پیلینگ در آسانی اجرای آن دو بوده که این ویژگی در پلینگ آنزیمی بیشتر است؛ به طوری که افراد میتوانند پیلینگ آنزیمی را در منزل نیز انجام دهند. البته پیلینگ شیمیایی نیز نسبت به نوع دیگر مزایایی دارد که آن تاثیر عمیقتر و حذف بیشتر آلودگیها و سلولهای مرده پوست است.
کلینیک زیبایی میها واقع در لاهیجان با بروزترین خدمات مراقبت و زیبایی پوست و مو در خدمت شما می باشد.
01341219506-7
09021453930
09113405504